Webdesign, Honlapkészítés, Grafika, Arculattervezés
Webdesign, Honlapkészítés, Grafika, Arculattervezés

Akik elgedettek velnk...

Pintér Zsófi - Esküvőcipruson.hu

A véletlen hozott a Kleinart-tal össze, de nagyon örülök neki. Gábor hamarabb tudja, hogy mit szeretnék, mint én, vagy ha netán van is ötletem, ő szebbre megcsinálja, mint ahogy én megálmodtam. Csendes, de magabiztos stílusa megnyerő, pontos és gyors munkája a mai világban egy kincs. Köszönöm neki a honlapom, amit azóta rengetegen dicsérnek! Mindenkinek bátran ajánlom őt!

Király Csilla - A Kiscsillag Játszóház vezetője

Álmodtam egy olyan világot, ahol a gyermekek önfeledten játszanak, ahol eltölthetik a délutánokat és a szünidőt, ahol színes és érdekes programokkal, szülinapi partykkal és meglepetésekkel találkozhatnak. Ahhoz, hogy ezt a kis világot mindenki megismerhesse, Gábor kreatív művészete is kellett, aki életre keltette a megálmodott képeket itt, az Internet világában.
Köszönjük, Gábor!

Korbuly Tamás - ügyvezető igazgató, Job 97 Kft.

Nem jó mindig ragaszkodni a régi szolgáltatóhoz! Korábban egy másik vállalkozás, személy készítette, tartotta karban oldalunkat, de éreztük, hogy nem az igazi. A Kleinart figyelembe vette a kéréseimet, észrevételeimet, ugyanakkor beleépítette saját kreativitását, tapasztalatát, tudását, így a látogatottságunk a 3-szorosára nőtt!

Sólyom Gábor - Sólyom Bútor

Az internet számomra szükséges, de púp lenne a hátamon ha nem venné le a terhet a vállamról Gábor. Annyira megbízható, hogy azóta a lakásom hirdetésével kapcsolatban is Őt kerestem meg, többet tesz az eredményességért, mint 10 ingatlanos együttvéve. Bármilyen kérésem van, pillanatok alatt teljesíti és pont úgy, ahogy szeretném. Nem kell hosszan magyarázni, megérti, megcsinálja. Erre van szükségem. A honlapunk úgy eredményes, hogy közben foglalkozhatunk a saját munkánkkal. És az már (nála) természetes, hogy a fő rábízott feladat, a solyombutor.hu megalkotása és karbantartása tökéletes.

Korbuly Gergely - tulajdonos, Védőrszem Kft.

Maximálisan meg vagyok elégedve a Kleinart munkájával! Az oldalunkra nem volt teljesen kidolgozott ötletünk, így szükségünk volt valakinek a segítségére, akinek használható szaktudása van ezen a területen.
Gábor sajátjaként kezelte a weblapunkat, így jött létre a www.amunkavedelem.hu, ami a piacon nagyon jól megállja helyét és a pozitív eredményt nem lehet nem észrevenni!

Szabó József - kereskedelmi vezető, Arch International Kft.

A Kleinart gyors, pontos, megbízható. Azonnal megértik, mire van szükségem, és igényes munkát végeznek.

Legutóbbi munkáink...